Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop organisatieopstellingen

24 maart | 09:00 - 12:30

€140,00
Workshop organisatieopstellingen Utrecht

Wil je een organisatievraagstuk vanuit systemisch perspectief onderzoeken? Breng je vraagstuk dan in bij de Workshop organisatieopstellingen in Utrecht. Deze workshop is gemaakt voor leidinggevenden, managers, eigenaren en consultants die tegen lastige zaken in hun organisatie aan lopen.

Alle soorten organisatievraagstukken zijn met een opstelling te onderzoeken. De opstelling geeft door middel van het tableau dat ontstaat en de informatie die de representanten delen nieuwe inzichten en daarmee een andere blik op het vraagstuk. Vanuit dit andere inzicht kom je tot andere interventies om met het probleem om te gaan.

Er worden maximaal 4 vraagstukken opgesteld in de workshop. De vraaginbrengers kunnen ook representant zijn in de vraagstukken van de andere vraagstellers.
Ook als representant is deelnemen aan een workshop een leerzame ervaring. Je zult er zeker nieuwe inzichten opdoen die je kunt toepassen in je werk of bedrijf. Uiteraard werken we met de afspraak van vertrouwelijkheid binnen de groep deelnemers.

Wij begeleiden de workshop met z’n tweeën. We zorgen voor een deskundige begeleiding. We nemen onze eigen werkervaring en veel opgedane kennis mee om je organisatievraagstuk op een professionele, systemische manier te onderzoeken. We zijn opgeleid in het systemisch werk bij bij het Bert Hellinger Instituut Nederland en Phoenix Opleidingen.

De deelnamekosten bedragen:
€ 140,00 ex btw voor vraaginbrengers.
€ 35,00 ex btw voor representanten.
Koffie, thee en lekkers zijn inbegrepen.

In company is ook mogelijk
We doen ook organisatieopstellingen in company. Dan komen we naar je bedrijf en we nemen een groep representanten mee. Jij kunt dan samen met collega’s (bijvoorbeeld je team of het management-team) getuige zijn van de opstelling, waarmee de inzichten breder gedeeld worden. Na de opstelling begeleiden we dan het gesprek over mogelijke interventies en veranderingen die goed zouden zijn naar aanleiding van het opgedane inzicht. In company opstellingen zijn maatwerk, neem contact met ons op voor meer informatie en/of een offerte.

Meer informatie over organisatieopstellingen Meld je aan voor de workshop

Gegevens

Datum:
24 maart
Tijd:
09:00 - 12:30
Kosten:
€140,00

Locatie

Utrecht
(exacte locatie volgt na aanmelding) Nederland